Halvin Täysin kiinteä hinta
Hehku Energia
Tuote Varma 24kk
Sähkön hinta 8.39 snt/kWh
Kuukausimaksu 3.06 €/kk
Sopimuksen kesto 24kk
Hinnoittelu Yleissähkö
Tuotantotapa Sekasähkö
14 vuorokauden peruutusoikeus
Selkeä ja läpinäkyvä hinnoittelu
Myyjänvaihdossa vanha sopimus irtisanotaan puolestasi
Yli 50 000 asiakasta Suomessa

small-check-mark Tasainen ja huoleton: Hehku Energia Varma 24kk tarjoaa täysin kiinteän hinnan kahden vuoden ajan, poistaen hintojen heilahtelun huolen ja tuoden ennakoitavuutta jokaiseen sähkölaskuun.

small-check-mark Yli 10 vuoden kokemus sähkömarkkinoista: Vaikka Hehku Energia on Suomen markkinoilla uusi nimi, on yhtiö toiminut markkinoillamme jo vuodesta 2010 lähtien. Tällä hetkellä Hehkulla on jo yli 50 000 asiakasta Suomessa.

Lisätiedot

Hehku Energia on uusi nimi Suomen sähkömarkkinoilla, mutta toimintaa pyörittävä yritys on myynyt sähköä jo useita vuosia. Aiemmin GNP Energy -nimellä tunnettu sähköyhtiö brändäsi itsensä uudelleen kesällä 2023 Hehku Energiaksi. Norjalaisen GNP Energy -konsernin omistama Hehku Energia keskittyy nyt aiempaa vahvemmin Suomen markkinoille, ja yhtiöllä onkin tällä hetkellä jo yli 50 000 asiakasta Suomessa.

Tilaamisen jälkeen sopimuksella on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden peruuttamisoikeus. Sopimuksen perumisesta tulee ilmoittaa sähköyhtiön asiakaspalveluun.