Halvin sähkösopimus Espoo – Vertaa 6 hintavertailua

Halvin sähkösopimus Espoo 2024 – vertaa 6 eri sähkön kilpailutus sivustoa. Mukana vertailussa on Energiaviraston sähkön kilpailutus. Lue myös hintaennuste hintatason kehittymisestä kun kilpailutat sähkösopimusta!


small-check-mark Vertaa 6 hintavertailu sivua 1 minuutissa

small-check-mark Mukana vertailussa Energiaviraston kilpailutusSähkösopimus Espoo hintavertailu, top 3 edullisin sähkö:

1. ⚡ Nordic Green Energy 24kk 7.39 snt/kWh + 3.99 €/kk
2.Imatran Seudun Sähkö 24kk 7.95 snt/kWh + 2.90 €/kk
3.KSS Energia 24kk 7.71 snt/kWh + 4.39 €/kk
Päivitetty tänään 28.5.2024 klo 15

Top 3 edullisin sähkösopimus Espoo kustannusten vertailu:

 1. Nordic Green Energy 24kk määräaikainen, energia 7.39 snt/kWh, perusmaksu 3.99 €/kk. Halvin hinta
 2. Imatran Seudun Sähkö 24kk määräaikainen, energia 7.95 snt/kWh, perusmaksu 2.90 €/kk. +3 € (+1%)
 3. KSS Energia 24kk määräaikainen, energia 7.71 snt/kWh, perusmaksu 4.39 €/kk. +14 € (+5%)

Lähde: 6 eri sähkön hintavertailu sivustoa, Espoo, 3000 kWh/vuosi


Mistä löytyy halvin sähkösopimus Espoo?

Halvin sähkö löytyy vertaamalla ja kilpailuttamalla sähköyhtiöt. Sivustomme vertaa 6 eri sähkön kilpailutus sivustoa. Mukana vertailussa on myös Energiaviraston sähkön kilpailutus. Täten sähkön kilpailutus kertoo aina Suomen halvimman sähkösopimuksen hinnan, riippumatta missä päin Suomea asut. Vain harvoin pienillä paikallisilla sähköyhtiöillä on parempia tarjouksia kuin koko Suomen alueella tarjolla olevat sähkösopimukset. Sinulla on mahdollisuus valita sopimus miltä tahansa valtakunnalliselta sähköntoimittajalta, kuten Fortum, Oomi, Väre, Helen, Vattenfall tai Hehku.

Kun tutkit eri sähkösopimuksia ja vertailet houkuttelevia vaihtoehtoja, muista, että voit vertailla ainoastaan sähkön kilowattituntihintaa (kWh-hinta) sekä perusmaksua. Sähkönsiirrosta vastaa aina paikallinen sähkönjakeluyhtiö, joten siirtohintaa ja sähköveroa ei voi kilpailuttaa.

Sähkösopimus Espoo hintaennuste

Tulevaisuudessa kiinteä sähkön hinta on 06-2024 alkavalla 24kk määräaikaisella sopimuksella 6.81 snt/kWh, 09-2024 alkavalla 6.73 snt/kWh, 12-2024 alkavalla 6.55 snt/kWh per kuukausi futuurien hintojen perusteella. Laskenta on tehty 2024-05-27 Nasdaq OMX päätöskurssien perusteella. Sähkön futuurihintojen perusteella kiinteän sähkösopimuksen hinnan ennustetaan siis laskevan tulevaisuudessa. Sähköyhtiöt suojaavat kiinteähintaiset sähkösopimukset ostamalla futuureita pohjoismaiselta Nasdaq OMX markkinalta, myös Espoossa tuotettuun tai myytävään sähköön. Futuurien hinnat antavat yhden parhaista arvioista siitä, mikä on kiinteän sähkösopimuksen hintakehitys sillä sähköfutuureilla käyvät aktiivista kauppaa sekä sähkön myyjät että tuottajat suurilla volyymeilla. Futuurit suojaavat sähkön myyjiä ja ostajia sähkön hinnan vaihteluilta tulevaisuudessa.

Kannattaako valita kiinteähintainen sähkösopimus vai pörssisähkö Espoossa?

Lue sähkön hintakehitys arviosta, milloin pörssisähkö on halvempaa kuin kiinteähintainen sähkö. Yleensä keväällä ja kesällä pörssisähkö on halvempi vaihtoehto kuin kiinteähintainen sähkösopimus. Pitkällä aikavälillä valintaan vaikuttavat useat tekijät. Voit lukea alta asumistyypin mukaan mikä sähkösopimus on paras Espoossa.

Paras sähkösopimus Espoo kerrostaloon

Espoossa pieneen kerrostaloasuntoon kuten yksiöön tai kaksioon paras sähkösopimus on usein täysin kiinteä määräaikainen sähkösopimus eikä pörssisähkö huomioiden sähkönkulutuksen ajoittamisen vaiva suhteessa noin 20 € säästöön vuodessa. Toisaalta perheelle kolmioon tai neliöön voi sopia pörssisähkö tai määräaikainen sähkösopimus kulutusvaikutuksella ja säästöä voi kertyä jopa 50 € vuodessa kun ajoittaa osittain kodinkoneiden käytön yölle kerrostalossa Espoossa.

Paras sähkösopimus Espoo rivitaloon

Espoossa rivitaloon paras sähkösopimus on usein pörssisähkö tai määräaikainen sähkösopimus kulutusvaikutuksella, jos käyttövesi lämmitetään itse öisin lämminvesivaraajalla tai sähkölämmitys on varaava. Mikäli rivitalossa ei tarvitse itse lämmittää käyttövettä eikä sähkölämmitystä ole, voi ajoittamalla pyykinpesun tai kuivausrummun ja astianpesukoneen käytön osittain yölle saavuttaa vuodessa säästöä noin 50 € pörssisähköllä verrattuna täysin kiinteään määräaikaiseen sähkösopimukseen.

Paras sähkösopimus Espoo omakotitaloon

Espoossa omakotitaloon paras sähkösopimus on usein pörssisähkö tai määräaikainen sähkösopimus kulutusvaikutuksella, jos käyttövesi lämmitetään itse öisin lämminvesivaraajalla tai sähkölämmitys on varaava. Lähtökohtaisesti, jos omakotitalossa on suora sähkölämmitys tai suora veden lämmitys, kannattaa laskea itse sähkönkäytön ajoittuminen edullisille tunneille Excelissä (katso tästä ohjeet) tai esimerkiksi netistä löytyvillä laskureilla kuten liukuri.fi, sillä pieni analysointiin käytetty aika on kannattava investointi sähkölaskun ollessa iso Espoossa.

small-check-mark Vertaa 6 hintavertailu sivua 1 minuutissa

small-check-mark Mukana vertailussa Energiaviraston kilpailutus


Miten valitsen parhaan sähkösopimuksen Espoossa?

 • Valitse halvin hinta € / vuosi sopimusjaksolle sähkösopimukseen Espoossa. Hintaan on laskettu yhteen perusmaksu + energiamaksu + mahdolliset alennukset perusmaksusta ensimmäisille kuukausille jakaen ne sopimuksen kiinteälle määräaikaisuuden kestolle tasan joka kuukaudelle. Jotkut hintavertailusivustot ilmoittavat perusmaksuja harhaanjohtavasti, tämän sivuston sähkön hintavertailussa alennukset on jaettu tasan koko kiinteän sähkösopimuksen määräaikaisuuden kestolle.
 • Ota huomioon € kulutusvaikutus. Osassa määräaikaisia sopimuksia pitää huomioida kulutusvaikutus. Kulutusvaikutus tarkoittaa asiakkaan kulutuksella painotetun keskihinnan ja pörssisähkön keskihinnan erotusta kalenterikuukauden aikana. Voit lukea tästä lisää kulutusvaikutuksesta arvioida kuinka suuri se on sinulle Espoossa.
 • Asiakaspalvelun nopeus. Mahdollisuudet olla yhteydessä asiakaspalveluun mahdollisimman nopeasti, erityisesti jos muutat sähkösopimuksen voimassaoloaikana Espoossa.
 • Omistajan vakaus. Hyvä omistaja pienentää riskiä virheellisestä laskutuksesta tai konkurssin osalta.
 • Sähkön alkuperän vaikutus ympäristöön kiinteän sähkösopimuksen sopimusjakson ajan.

Halvin sähkösopimus opiskelijalle Espoossa

Espoossa opiskelija-asuntoon paras sähkösopimus on usein täysin kiinteä määräaikainen sähkösopimus eikä pörssisähkö huomioiden sähkönkulutuksen ajoittamisen vaiva suhteessa noin 10 € säästöön vuodessa. Pakettisähkö opiskelijalle ei ole yleensä kannattava vaihtoehto verrattuna muihin sähkötarjouksiin. Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus on helppo ja yksinkertainen valinta, jos tarvitset sähköä vain rajatuksi ajaksi ja haluat maksaa sähköstä kiinteän hinnan.

Sähkösopimus Espoo, top 3 halvin sähkö:

1. ⚡ Nordic Green Energy 24kk 7.39 snt/kWh + 3.99 €/kk
2.Imatran Seudun Sähkö 24kk 7.95 snt/kWh + 2.90 €/kk
3.KSS Energia 24kk 7.71 snt/kWh + 4.39 €/kk
Päivitetty tänään 28.5.2024 klo 15

Sähkösopimus Espoo, top 3 halvin sähkö kustannusten vertailu:

 1. Nordic Green Energy 24kk määräaikainen, energia 7.39 snt/kWh, perusmaksu 3.99 €/kk. Halvin hinta
 2. Imatran Seudun Sähkö 24kk määräaikainen, energia 7.95 snt/kWh, perusmaksu 2.90 €/kk. +3 € (+1%)
 3. KSS Energia 24kk määräaikainen, energia 7.71 snt/kWh, perusmaksu 4.39 €/kk. +14 € (+5%)

Lähde: 6 eri sähkön hintavertailu sivustoa, Espoo, 3000 kWh/vuosismall-check-mark Vertaa 6 hintavertailu sivua 1 minuutissa

small-check-mark Mukana vertailussa Energiaviraston kilpailutus