Sähkötarjous alk. 7.41 snt/kWh – Vertaa 6 sähkötarjous sivua

Paras sähkötarjous 2024 – vertaa 6 eri sähkötarjous sivustoa. Mukana vertailussa on Energiaviraston sähkön kilpailutus. Lue myös hintaennuste hintatason kehittymisestä kun vertaat sähkötarjouksia!

Valinnat

small-check-mark Vertaa 6 hintavertailusivua

small-check-mark Mukana Energiaviraston vertailu

small-check-mark Yli 300 000 käyttäjääKuinka suuri on kulutusvaikutus sähkötarjouksessa?

Esimerkiksi Oomin mukaan asiakkaiden kulutusvaikutuksen keskiarvo on ollut +1,15 c/kWh (alv 24 %). Oma henkilökohtainen kulutusvaikutus muodostuu siitä, miten kulutus ajoittuu edullisten ja kalliiden tuntien välillä per kalenterikuukausi. Kulutusvaikutus tarkoittaa asiakkaan kulutuksella painotetun keskihinnan ja pörssisähkön keskihinnan erotusta kalenterikuukauden aikana. Mikäli ajoitat sähkönkäyttöä edullisille tunneille, se laskee energiamaksuasi. Kulutusvaikutuksesta voidaan puhua myös esimerkiksi nimellä käyttövaikutus, ja kaikki sähköyhtiöt Suomessa laskevat sen samalla tavalla, riippumatta siitä millaisia kulutusvaikutuksen vaihteluvälejä sähköyhtiöt internet-sivuillaan esittävät sähkötarjouksille.
💡Kannattaa katsoa pörssisähkön hintoja edellisiltä viikoilta ja päiviltä esimerkiksi Fortumin sivuilta ja arvioida omia mahdollisuuksia siirtää kulutusta edullisille tunneille!💡

Milloin kannattaa valita sähkötarjous kulutusvaikutuksella tai pörssisähkö?

Yleensä pörssisähkö on halvinta öisin ja kalleinta aamulla ja työpäivän jälkeen. Tästä johtuen esimerkiksi sähkölämmittäjät tai sähköauton lataajat voivat hyötyä määräaikaisesta sähkösopimuksesta kulutusvaikutuksella tai pörssisähkö sopimuksesta valitessaan sähkötarjouksen. Lisäksi myös kotitaloudet, jotka käyttävät paljon esimerkiksi pesukonetta ja tiskikonetta, voivat ajoittaa sähkön kulutustaan helposti ajastamalla pesujen aloituksen esimerkiksi yölle.

Yleisesti voidaan sanoa, että mitä pienempi sähkön kulutuksesi on tai mitä enemmän tarvitset vakautta talouteesi, sitä varmemmin sinulle paras vaihtoehto on pörssisähkön sijaan täysin kiinteähintainen määräaikainen sähkötarjous ilman pörssisähkön hintariskejä.

Haluatko lukea lisää siitä onko pörssisähkö sinulle parempi vaihtoehto kuin määräaikainen sähkötarjous? Lue: Milloin kannattaa valita pörssisähkö?Sähkötarjous, top 3 halvin sähkösopimus:

1. ⚡ Väre 24kk 7.41 snt/kWh + 3.98 €/kk
2.Lumme Energia 24kk 7.65 snt/kWh + 3.99 €/kk
3.Helen 24kk 7.69 snt/kWh + 3.99 €/kk


Sähkötarjous, top 3 edullisin sähkösopimus kustannusten vertailu:

 1. Väre 24kk määräaikainen, energia 7.41 snt/kWh, perusmaksu 3.98 €/kk. Halvin hinta
 2. Lumme Energia 24kk määräaikainen, energia 7.65 snt/kWh, perusmaksu 3.99 €/kk. +7 € (+3%)
 3. Helen 24kk määräaikainen, energia 7.69 snt/kWh, perusmaksu 3.99 €/kk. +9 € (+3%)

Lähde: 6 eri sähkön hintavertailu sivustoa, Uusimaa, 3000 kWh/vuosi


Eri sähkötarjoukset eri talouksiin

Eri taloudet hyötyvät erilaisista sähkötarjouksista. Sähköyhtiöt pyrkivät jatkuvasti kehittämään uusia houkuttimia asiakkaiden houkuttelemiseksi. Kilpailu on tiukkaa, joten sähkötarjouksia vertailemalla voit usein saavuttaa merkittäviä säästöjä – jopa satoja euroja vuodessa.

Sähkötarjoukset ja niiden erilaiset muodot

Sähkötarjoukset voivat kattaa sähkön kilowattituntihinnan, sähkön perusmaksun tai jopa lisäpalvelut sähkösopimukseen liittyen. Joillakin yhtiöillä saattaa olla tarjolla myös muuttoetuja, ilmaista sähköä tai vaikka lahjakortteja sähkösopimuksen solmimisen yhteydessä.

Paras tarjous perusmaksusta

Yksi yleinen sähkötarjous liittyy perusmaksuihin. Tarjolla voi olla esimerkiksi perusmaksutonta sähköä tai alennettuja perusmaksuja määräajaksi. Tämäntyyppinen tarjous soveltuu erityisen hyvin talouksille, joissa sähkönkulutus on vähäistä, kuten esimerkiksi kaukolämmöllä lämpiävissä kerrostaloasunnoissa.

Ilmainen sähkö – houkutteleva tarjousmuoto

Toinen houkutteleva tarjousmuoto on ilmainen sähkö. Sähköyhtiöt voivat tarjota esimerkiksi muuton ajaksi sähkön ilmaiseksi tai antaa ilmaista sähköä tiettyinä tunteina vuodessa. Vaikka ilmaisen sähkön määrä ei ole suuri, tällainen tarjous voi olla merkittävä etu suurissa kulutustaloissa.

Lahjakortit, edut ja alennukset

Lahjakortit, edut ja alennukset ovat myös yleisiä houkuttimia. Sähköyhtiöt voivat tarjota asiakkaille lahjakortteja tai muita etuja, kuten alennuksia. On kuitenkin tärkeää vertailla näitä tarjouksia huolellisesti ja varmistaa, että sähkösopimus itsessään on kilpailukykyinen.

Pakettitarjoukset – kotivakuutus ja muut lisäedut

Sähkötarjoukseen voi myös liittyä muita palveluita, kuten kotivakuutus tai muut lisäedut. Osa yhtiöistä tarjoaa esimerkiksi kotivakuutusta sähkösopimuksen yhteydessä. On kuitenkin tärkeää arvioida, ovatko tällaiset paketitarjoukset todella edullisia verrattuna erillisiin sopimuksiin.

Paras sähkötarjous – vertailu ja kilpailutus

Jos etsit parasta sähkötarjousta, sivustomme tarjoaa kätevän tavan vertailla eri sähkösopimuksia ja -tarjouksia. Tutustu sähkötarjouksiin ja tee fiksu päätös säästääksesi energia-kustannuksissasi. Muista, että sähkösopimuksen kilpailuttaminen on ilmaista ja voi tuoda merkittäviä säästöjä vuositasolla.

1. Miten valita paras sähkötarjous?

 • Valitse halvin hinta € / vuosi. Sähkötarjousten hintaan on laskettu yhteen perusmaksu + energiamaksu + mahdolliset alennukset perusmaksusta ensimmäisille kuukausille jakaen ne sopimuksen määräaikaisuuden kestolle tasan joka kuukaudelle. Jotkut hintavertailu-sivustot ja sähkötarjous sivustot ilmoittavat perusmaksuja harhaanjohtavasti, tämän sivuston sähkön hintavertailussa alennukset on jaettu tasan koko määräaikaisuuden kestolle. Voit lukea hinnasta lisää kohdista 3. Sähkön hinnan muodostuminen ja 4. Sähkön sopimustyyppien erot.
 • Ota huomioon € kulutusvaikutus. Osassa määräaikaisia kiinteitä sopimuksia pitää huomioida kulutusvaikutus kun vertailet sähkötarjouksia. Lisäksi pörssisähkössä vastaat aina itse kulutusvaikutuksesta maksamalla tuntikohtaisesta sähkön spot-hinnasta. Kulutusvaikutus tarkoittaa asiakkaan kulutuksella painotetun keskihinnan ja pörssisähkön keskihinnan erotusta kalenterikuukauden aikana. Voit lukea tästä lisää kulutusvaikutuksesta.
 • Ota huomioon € pörssisähkön hinnan vaihtelun riski kun valitset sähkötarjouksen. Mikäli valitset pörssisähkö sopimuksen vastaat itse sähkön hinnan vaihtelusta. Voit arvioida riskejä tutustumalla hintaennusteeseen.
 • Asiakaspalvelun nopeus. Mahdollisuudet olla yhteydessä asiakaspalveluun mahdollisimman nopeasti, jos sähkötarjouksen kanssa on epäselvyyksiä.
 • Omistajan vakaus. Hyvä omistaja pienentää riskiä virheellisestä laskutuksesta tai konkurssin osalta.
 • Sähkötarjouksen alkuperän vaikutus ympäristöön. Voit lukea lisää kohdista 5. Mitä tarkoittaa sähkön alkuperä? ja 6. Mitä on uusiutuva energia?

2. Onko vertaa-kilpailuttajat.fi luotettava palvelu?

Vertaa-kilpailuttajat.fi on sähkötarjous palvelu. Sähkösopimus tarjouksia ja hintoja seurataan jatkuvasti useilta eri sähkövertailu sivustoilta. Palvelussa on tasapuolinen näkyvyys kaikille sähköyhtiöille ja heidän määräaikaisille yleis-sähkötuotteilleen alhaisimman hinnan perusteella. Mukana sähkötarjous vertailussa eivät ole määräaikaiset tuotteet, joissa kiinteään energian hintaan lisätään kulutuksen perusteella merkittävästi pörssisähköä (yli 20%). Seurannassa ovat seuraavat sivustot:

 • Yhteistyökumppanien kampanjat
 • vertaaensin.fi
 • sahkovertailu.fi
 • sahkonhinta.fi (Energiaviraston ylläpitämä)
 • kilpailuttaja.fi
 • sahkon-kilpailutus.fi
 • sahkonkilpailutus.fi

Mikäli myyjän tuotteen hinta on sama useammalla vertailusivulla näytetään yllä olevassa listassa ensin mainitun sivuston tarjous. Kilpailutus sivujen järjestys perustuu sponsorointiin, suosioon, arvosteluihin ja toimivuuteen.

Palvelun käyttö on maksutonta. Sähkösopimus tehdään valitun kilpailutus-sivuston kautta. Kaikki palvelussa mukana olevat kilpailutus-sivustot ovat maksuttomia.

Mikäli teillä on kysymyksiä palveluun tai sen käyttöön liittyen, voitte olla yhteydessä
ylläpito: vertaa.kilpailuttajat@gmail.com


3. Sähkön hinnan muodostuminen

Sähkön hinta muodostuu kolmesta osasta: sähkön siirtopalvelun hinnasta, sähköenergian hinnasta ja veroista. Yleensä jokainen osa muodostaa noin kolmanneksen sähkön kokonaishinnasta. Hintojen osuudet voivat vaihdella sähkön käyttöpaikan ja kulutuksen perusteella.

Siirtopalvelu sisältää sähkön toimituksen kotiin ja sähköverkkojen ylläpidon. Sähkön siirron hintaa ei voi kilpailuttaa. Siirtopalvelu ostetaan käyttöpaikkasi sähköverkkojen ylläpitäjältä.

Sähköenergia on kuluttamaasi sähköä, jota ostat sähkönmyyjältä kun valitset sähkötarjouksen. Sähköenergiamaksu koostuu kiinteästä perusmaksusta ja sähkön käytöstä riippuvasta kulutusmaksusta. Yleissähkössä kulutusmaksu on sama (senttiä kilowattitunnilta) vuorokauden- tai vuodenajasta riippumatta.

4. Sähkötarjouksien sopimustyyppien erot

Sähkötarjousten sopimustyypit eroavat toisistaan voimassaolon ja hinnoittelun suhteen.

Määräaikainen sähkötarjous

Määräaikainen sähkötarjous (esim. 1- tai 2-vuoden määräaikainen sopimus): sähkönmyyntisopimus tehdään sovitulle ajanjaksolle voimassaolevaksi ja määräaikainen sopimus päättyy määräajan umpeuduttua. Hinta on kiinteä sopimuksen loppuun asti.

Määräaikaista sähkösopimusta ei yleensä voi irtisanoa tai sähkönmyyjää vaihtaa kesken sopimuskauden. Määräaikaisen sopimuksen irtisanominen on sopimusasia, joten kannattaa tarkistaa sopimuksen ehdoista, onko esimerkiksi muutto riittävä syy sopimuksen irtisanomiseen. Poikkeuksena tästä on yli kahdeksi vuodeksi sovittu määräaikainen sopimus, jonka kuluttaja voi irtisanoa sen jälkeen, kun sopimusjaksoa on kulunut kaksi vuotta.

Määräaikaisessa sähkötarjouksessa tiedät etukäteen, mikä on sähköenergian hinta ja kuukausimaksu sopimuskaudella. Tällöin vältyt yllätyksiltä sähkölaskussasi, jos sähkön hinta nousee markkinoilla. Toisaalta sähkön markkinahinnan laskiessa sähkölaskusi ei halpene. Määräaikainen sopimus sitoo myyjää ja asiakasta sopimuksen voimassaoloajan, eli et yleensä voi vaihtaa sähkönmyyjää ennen sopimuksen päättymistä.

Määräaikainen sähkötarjous kulutusvaikutuksella

Määräaikainen sähkösopimus ja sähkötarjous kulutusvaikutuksella vastaa määräaikaista sopimusta, mutta erona on kulutusvaikutus, joka muodostuu siitä, miten kulutuksesi ajoittuu edullisimmille ja kalliimmille tunneille per kalenterikuukausi. Kulutusvaikutus tarkoittaa asiakkaan kulutuksella painotetun keskihinnan ja pörssisähkön keskihinnan erotusta kalenterikuukauden aikana. Esimerkiksi Oomin mukaan kulutusvaikutuksen keskiarvo on ollut +1,15 c/kWh (alv 24 %): Asiakkaista 67 %:lla kulutusvaikutus on -1,5 … +3,7 c/kWh välissä. Asiakkaista 95 %:lla kulutusvaikutus on -4,1 … +6,3 c/kWh (alv 24 %) välissä.  Otanta Oomin asiakaskannasta.

Toistaiseksi voimassaoleva sähkötarjous

Toistaiseksi voimassaoleva sähkötarjous: sähkönmyyntisopimus tehdään sähkönmyyjän ja asiakkaan välillä toistaiseksi voimassaolevana. Sähköenergian hinta (senttiä/kilowattitunti) ja perushinta ovat etukäteen tiedossa. Sähköyhtiön pitää ilmoittaa hinnanmuutoksista kuukautta ennen muutosten voimaantuloa.
Asiakas voi irtisanoa sopimuksen kahden viikon irtisanomisajalla ja sähkönmyyjä kuukauden irtisanomisajalla.

Pörssihinta sähkötarjous

Pörssisidonnainen sähkösopimus: pörssisähkötarjous on sopimus, jossa sähkön hinta muodostuu sopimuksessa määritellyn kaavan mukaan. Yleisemmin pörssisidonnainen sopimus on hinnoittelussaan sidottu Pohjoismaiden sähköpörssi Nord Poolin tunneittain vaihtuvaan vuorokausimarkkinahintaan (spot-hinta).

Asiakas maksaa sähköstä pörssihinnan, johon on lisätty myyjän asettama mahdollinen välityspalkkio sekä perusmaksu. Myyjän ei tarvitse ilmoittaa hinnanvaihteluista, jos hinta on sidottu julkisiin viitearvoihin. Jos sähkön hinta on ilmoitettu esimerkiksi ”meidän hankintahintamme + marginaali”, sähkön hinnan laskeminen on mahdotonta ja myyjän on ilmoitettava etukäteen hinnanmuutoksista. Asiakkaalla on oikeus irtisanoa toistaiseksi voimassa oleva pörssisähkösopimus kahden viikon irtisanomisajalla ja sähkönmyyjällä on oikeus irtisanoa sopimus kuukauden irtisanomisajalla.

5. Mitä tarkoittaa sähkön alkuperä sähkötarjouksissa?

Sähkön alkuperä kertoo, millä tuotantomuodolla myyjän myymän sähkötarjouksen sähkö on tuotettu. Sähkönmyyjän on ilmoitettava sähkön alkuperä vähintään kerran kalenterivuodessa sähkölaskuissa tai niiden liitteissä sekä sähkönkäyttäjille suunnatussa myynninedistämisaineistossa.

Sähkönmyyjän ilmoituksessa sähkönkäyttäjille eri energialähteiden osuudet on jaoteltava fossiilisiin energialähteisiin (öljy, hiili, maakaasu ja turve), uusiutuviin energialähteisiin (vesi, tuuli, biopolttoaineet) ja ydinvoimalla tuotettuun sähköön.

Sähkönmyyjän pitää varmentaa myymänsä sähkön alkuperä alkuperätakuilla, jos sähköä markkinoidaan uusiutuvista energialähteistä tuotettuna. Kun myyjä myy 100 prosenttisesti uusiutuvilla energialähteillä tuotettua sähkötuotetta asiakkaalleen, myyjän pitää peruuttaa vastaava määrä alkuperätakuita alkuperätakuurekisterissä. Lisätietoa sähkön alkuperästä löydät Energiaviraston verkkosivuilta https://energiavirasto.fi/sahkon-alkupera.

6. Mitä on uusiutuva energia sähkötarjouksessa?

Uusiutuva energia on uusiutuvista energialähteistä saatavaa energiaa. Tällöin sähköntuotannossa hyödynnetään energialähteitä, jotka ovat käytännössä loputtomia tai uusiutuvia.

Merkittävimmät Suomessa sähköntuotannossa käytettävät uusiutuvat energialähteet ovat vesivoima, biomassa (puu, lanta, ruoho yms.) ja tuuli. Uusiutuvien energialähteiden käyttö ei lisää hiilidioksidipäästöjä.

Kasvihuoneilmiöön vaikuttavan hiilidioksidin määrään ilmakehässä voidaan vaikuttaa energian säästöllä sekä siirtymällä fossiilisten energialähteiden käytöstä yhä enemmän uusiutuvien energialähteiden käyttöön.
Turvetta ei lasketa uusiutuvien energialähteiden joukkoon sen hitaan uusiutumisajan vuoksi.

Aurinkosähkö on kasvava uusiutuvan energian tuotantomuoto. Aurinkosähkön tuotannon osuus ei ole vielä merkittävä, mutta tuotantomäärät kasvavat koko ajan. Motivan sivuille https://www.motiva.fi/aurinkosahko on koottu kattavasti tietoa aurinkosähköstä.

7. Miten arvioin sähkönkulutukseni kilpailutukseen ja sähkötarjouksen valintaan?

Nykyisen sähkönkulutuksesi arvioimiseen helpoin tapa on tarkastaa vuosikulutus sähkölaskustasi. Joillakin sähkönmyyjillä tai siirtoyhtiöillä voi olla verkkosivuillaan palvelu, josta näet vuosikulutuksesi.

Kulutusesimerkit vetovalikossa huoneluvun perusteella, esim. ”2000 kWh (2H tai 1H+S)”, ovat keskimääräisiä sähkönkulutusmääriä kyseisillä asumismuodoilla.

Internetistä löytyy laskureita, joilla voit arvioida sähkönkulutusta asunnon pinta-alan, henkilömäärän ja kulutustottumusten perusteella sähkötarjouksen valitsemiseksi.

8. Edullinen sähkösopimus tarjous voi tuoda satasien säästöt – arvioi lisäpalveluiden hyöty

Edullinen sähkösopimus ja parhaan sähkötarjouksen etsiminen voi merkitä satojen eurojen säästöjä. Vertailemalla sähkön hintoja voi parhaimmillaan saavuttaa jopa tuhansien eurojen säästöt kun etsit sähkösopimus tarjousta. Kalleimman ja halvimman sähkösopimuksen väliset erot voivat olla erittäin suuria. Asiakkaamme löysivät vuoden 2023 aikana jopa puolet edullisempia sopimuksia sivustomme kautta verrattuna kalliimpiin vaihtoehtoihin.

Sähkösopimus tarjousta valitessa on tärkeää huomioida myös mahdolliset muut kulut tai lisäpalvelut. Esimerkiksi hintavakuutukset, avainturvapalvelut, sähkökatkoturvavakuutukset ja muut lisävakuutukset voivat aiheuttavat tarpeettomia kustannuksia.

Valitsemalla edullisimman sähkösopimuksen tarjousten joukosta voit säästää rahaa, jota voit käyttää haluamaasi kohteeseen. Monet sähköyhtiöt tarjoavat sähkösopimuksen lisäksi erilaisia lisäpalveluita, kuten vakuutuksia ja muita lisätuotteita, jotka voivat nostaa sopimuksen hintaa.

Jos harkitset sähkösopimukseen liittyviä lisäpalveluita, varmista, että ne ovat todella tarpeellisia, sillä usein samat asiat voivat olla jo katettuina kotivakuutuksessa.

9. Tee uusi sähkösopimus – Näin nopeasti saat sähköt päälle sähkötarjouksen valinnan jälkeen

Uuden edullisen sähkösopimuksen käyttöönotto on yleensä nopeaa. Jos sinulla on toistaiseksi voimassa oleva sopimus, voit yleensä irtisanoa vanhan sopimuksen kahden viikon irtisanomisajalla. Uusi sähköyhtiö voi myös hoitaa irtisanomisen puolestasi.

Mikäli sinulla on ollut määräaikainen sähkösopimus, saatat joutua odottamaan sen päättymistä ennen uuden sopimuksen tekemistä. Kuitenkin muuttaessasi voit aina tehdä uuden sähkösopimuksen uuteen asuntoon ja irtisanoa vanhan sopimuksen ilman lisämaksua. Kun teet uuden sopimuksen esimerkiksi vuokra-asuntoon, aiempi sopimus osoitteessa irtisanotaan automaattisesti.

Muutettaessa sähkösopimuksen tekeminen saattaa välillä unohtua kiireessä. Jos aiemman asukkaan sopimus on jo katkennut, ja tarvitset sähköt välittömästi, sähköyhtiön pikakytkentäpalvelu voi olla avuksi. Tällöin kannattaa ottaa yhteyttä suoraan sähköyhtiön asiakaspalveluun sopimuksen tekemisen jälkeen.

 • Jos sähköt ovat ehtineet katketa kohteessa, sähköyhtiön pikapalvelun avulla ne voidaan kytkeä päälle nopeammin
 • Kun teet uuden sähkösopimuksen valittuasi sähkötarjouksen, aiempi sopimus samassa kohteessa päättyy automaattisesti.

10. Milloin sähkösopimuksen voi vaihtaa ja etsiä uuden sähkösopimus tarjouksen

Sähkösopimuksia on erilaisia – valitse huolellisesti paras sähkötarjous. Toistaiseksi voimassa olevissa sopimuksissa on yleensä noin kahden viikon irtisanomisaika, mikä mahdollistaa uuden sopimuksen nopean käyttöönoton.

Toisin kuin toistaiseksi voimassaoleva sähkösopimus, määräaikainen sähkösopimus sitoo asiakkaan valittuun sopimukseen. Kuitenkin on useita tilanteita, joissa määräaikainen sopimus voidaan vaihtaa:

 1. Määräaikainen sopimus on päättynyt tai sen sitovuusaika (yleensä 12 tai 24 kuukautta) on kulunut umpeen.
 2. Olet muuttamassa uuteen asuntoon (myös määräaikainen sopimus voidaan tällöin purkaa).
 3. Käytössäsi on sähköyhtiön tarjoama vaihtoturva.
 4. Olet käyttänyt pörssisähkösopimusta (nämä ovat lähes aina toistaiseksi voimassa olevia).

On suositeltavaa kilpailuttaa sähkösopimus aina muuton yhteydessä tai kun vanha sopimus on päättymässä. Sähkösopimuksen voi kilpailuttaa yleensä jopa 90 päivää ennen uuden sähkösopimuksen alkamista.

Sähkösopimus tarjous, top 3 halvin sähkö:

1. ⚡ Väre 24kk 7.41 snt/kWh + 3.98 €/kk
2.Lumme Energia 24kk 7.65 snt/kWh + 3.99 €/kk
3.Helen 24kk 7.69 snt/kWh + 3.99 €/kk


Sähkösopimus tarjous, top 3 halvin sähkösopimus:

 1. Väre 24kk määräaikainen, energia 7.41 snt/kWh, perusmaksu 3.98 €/kk. Halvin hinta
 2. Lumme Energia 24kk määräaikainen, energia 7.65 snt/kWh, perusmaksu 3.99 €/kk. +7 € (+3%)
 3. Helen 24kk määräaikainen, energia 7.69 snt/kWh, perusmaksu 3.99 €/kk. +9 € (+3%)

Lähde: 6 eri sähkön hintavertailu sivustoa, Uusimaa, 3000 kWh/vuosi


Lähde kohdille 3-7: https://energiavirasto.fi/